уторак, 15. август 2017.

Pobjeda "Trećeg bloka" nad korumpiranim pravosuđem (VIDEO)


Nakon višednevne medijske harange protiv Pokreta "TREĆI BLOK" istina polako izlazi na vidjelo. Uspjeli smo dokazati da su optužbe potpredsjednice VSTS Ružice lažne i montirane, te time ostvarili prvu pobjedu nad korumpiranim pravosuđem.


Piše: Borislav Radovanović

Današnja konferencija ministra Dragana Mektića iz korijena je promijenila situaciju. Danas javnost nedvosmisleno zna da su članovi i simpatizeri Pokreta "TREĆI BLOK" opravdano kritikovali rad VSTS i pravosuđa uopšte i da je takvo ponašanje zakonski validno. 

Ministar Mektić je konkretno izrekao da nad Ružicom Jukić niko nije počinio krivično djelo, baš kako smo to i mi danima tvrdili, već da je ista zloupotrijebila položaj i uticaj zarad izbjegavanja opravdanih kritika građana. Dodao je i da će Jukićevoj biti oduzeta policijska zaštita jer na tako nešto nema pravo, a posebno ne zbog toga što građani opravdano kritikuju njen rad. I to danas mediji masovno prenose. Istina izlazi na vidjelo!

Kako smo to ovih dana tvrdili: Pokret "TREĆI BLOK" će zaštititi svoje članove i simpatizere, baš kao i sve građane koji s pravom kritikuju rad pravosuđa.

VEĆ DANAS SMO TO I DOKAZALI!

Bez obzira što će ova tema  i narednih dana biti u epicentru interesovanja javnosti i što će uslijediti određene reakcije pokreta jedno apostrofiramo:

PROGLAŠAVAMO PRVU VELIKU POBJEDU NAD KORUMPIRANIM PRAVOSUĐEM!

Građanima obećavamo da ćemo se i dalje boriti za korjenite promjene i u Republici Srpskoj i u Bosni i Hercegovini, te da ćemo ostvariti još ko zna koliko ovakvih pobjeda. Sve šta nam je potrebno jeste da nam građani vjeruju, a ovakvim pobjedama nad korumpiranim pravosuđem to povjerenje i zaslužujemo.

U daljem pogledajte odličan video prilog ATV o razobličavanju laži Ružice Jukić:





PODRŽITE PAKT "TREĆEG BLOKA" I GRAĐANA!
 

Нема коментара:

Постави коментар

Коментари не садрже мишљење аутора, нити исти одговара за недозволјен или непримјерен садржај коментара.