четвртак, 14. мај 2015.

KOLEKTIVNO SLUĐIVANJE U FUNKCIJI INSTRUMENTALIZOVANJA TERORIZMA!!!



Poštovani čitaoci,

prije mog narednog teksta predlažem da pogledate prilog RTRS-a o sastanku "udarne i operativne grupe za borbu protiv terorizma" održanom u Banjoluci!

Ovakvim oblicima institucionalno-medijskog  kolektivnog sluđivanja teroristima se POGODUJE u vršenju njihovih "misija". Institucije i mediji odrađuju PRVU FAZU INSTRUMENTALIZACIJE SVIJESTI GRAĐANA neophodnu za razvoj različitih oblika ekstremizma, destrukcije i generisanja haosa. 

Nakon što institucije i mediji CILJNO I PLANSKI SLUDE GRO POPULCIJE, ekstremističkim organizacijama preostaje jedino da odaberu one "najsluđenije" ili na drugi način "upotrebljive", te nad njima realizuju DRUGU FAZU INSTRUMENTALIZACIJE SVIJESTI potrebnu za izvršenje konkretnog zadatka. 

Treba samo naglasiti kako je PRVA FAZA SLUĐIVANJA (dakle ona koju realizuju institucije i mediji) mnogo zahtjevnija i složenija u odnosu na DRUGU FAZU, koju realizuju ekstremističke organizacije.

No, o tome nešto opširnije u mom narednom tekstu, a kako konkretno funkcioniše PRVA FAZA SLUĐIVANJA pogledajte u prilogu RTRS-a:








Нема коментара:

Постави коментар

Коментари не садрже мишљење аутора, нити исти одговара за недозволјен или непримјерен садржај коментара.